Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu Ankara’da bir araya geldi

mansur yavaş ekrem imamoğlu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş Ankara’da bir araya geldi. İki isim de görüşmenin ardından sosyal medya hesaplarından art arda paylaşımlarda bulundu.

İBB Başkanı İmamoğlu ile ABB Başkanı Yavaş, Ankara’da bir araya geldi. Görüşmenin ardından birlikte oldukları fotoğrafı kendi sosyal medya hesaplarından paylaşan Yavaş ve İmamoğlu, “ABB ve İBB ortak çalışma kültüründen beslenerek büyümeye devam edecek” diye yazdı.

Paylaşılan ortak mesajda, Bugün Başkent’imizde, Ankara’mızın değerli başkanı Mansur Yavaş ile örnek belediyecilik uygulamaları, yerel yönetimler ve sosyal belediyecilik üzerine faydalı bir sohbet gerçekleştirdik. ABB ve İBB ortak çalışma kültüründen beslenerek büyümeye devam edecek.

Bugün Başkent’imizde, İstanbul’umuzun değerli başkanı Ekrem İmamoğlu ile örnek belediyecilik uygulamaları, yerel yönetimler ve sosyal belediyecilik üzerine faydalı bir sohbet gerçekleştirdik. ABB ve İBB ortak çalışma kültüründen beslenerek büyümeye devam edecek.” denildi.

Bu Yazıya Tepki Ver