Marmaris yangından bir acı haber daha

yngın
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla’nın Marmaris ilçesinde oteller ve yerleşim yerlerine yakın ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları sırasında bir orman işçisi yaşamını yitirdi. Muğla Valisi Orhan Tavlı, “Şehidimiz var. Orman işçimiz hayatını kaybetti maalesef. Milletimizin başı sağ olsun.” dedi. Hayatını kaybeden işçinin 38 yaşındaki Görkem Hasdemir olduğu, Hasdemir’in evli ve iki çocuk babası olduğu kaydedildi.

Orman Genel Müdürlüğünün Twitter hesabından yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi:

“Büyük bir acı yaşıyoruz, şehidimiz var! Marmaris İçmeler’de halen devam eden orman yangınında bir kahraman personelimiz şehit oldu. Yaşadığımız acının tarifi yok. Allah’tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Ateş bir daha sana dokunamaz artık. Cennet olsun mekanın.”

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada da hayatını kaybeden işçinin, Beldibi Yangın Söndürme ekibinde görevli Görkem Hasdemir (38) olduğu belirtildi.

Görkem Hasdemir’in yangına ilk müdahale eden 6 kişilik ekipte görevli olduğu aktarılan açıklamada, rüzgarın ters dönmesiyle işçilerin alevler arasında kaldıkları vurgulandı. Açıklamada, bölgeden 5 işçinin kaçmayı başardığı, Hasdemir’in alevlerin arasından çıkamadığı bildirildi.

Hasdemir’in evli ve iki çocuk babası olduğu kaydedildi.



Bu Yazıya Tepki Ver