Martı’nın kurucusundan “Sarı öfke” Eyüp Aksu’ya: “Sen kimsenin ailesini tehdit edemezsin”

oğuz alper öktem martı eyüp aksu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Martı şirketinin kurucusu Oğuz Alper Öktem, scooter hizmetinin yanı sıra başlattığı yeni girişimiyle, Martı kullanıcılarının birbirleriyle araç paylaşmasını sağlamayı hedefliyordu ancak İstanbul Taksiciler Odası’nın büyük tepkisini çeken bu girişim nedeniyle tehditler aldığını belirten Öktem, İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı ve TŞOF İstanbul UKOME Temsilcisi Eyüp Aksu‘yu kendisini tehdit etmek için adam göndermek ve ailesini tehdit etmekle suçladı

Martı kurucusu Oğuz Alper Öktem’in yeni girişimi Tek Araçla Gidelim (TAG), İstanbul’da milyonlarca kişinin şehir içerisindeki yolculuklarını paylaşabilmesine imkân tanıyacak bir girişim olacaktı. Oğuz Alper Öktem, bu hizmet sayesinde ülkedeki trafik sorununun ve yollardaki otomobil fazlalığının çözüleceğine inandığını açıklamıştı ancak evdeki hesap çarşıya uymadı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin UKOME’den ısrarla çıkarmak istediği yeni taksi kararını engelleyen ve adeta kansere dönen İstanbul’un taksi sorununun sürmesinin en önemli aktörü haline gelen İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı ve TŞOF İstanbul UKOME Temsilcisi Eyüp Aksu, TAG girişimini de taksiciler için tehdit olarak gördü.

Martı Kurucusu Oğuz Alper Öktem’den Yanıt Geldi

Bu özelliğin kullanıma sunulmasının ardından İstanbul Taksiciler Odası Başkanı, sosyal medya üzerinden Oğuz Alper Öktem’e Martı hakkında yasal sürecin başlatıldığını bildirmişti. Konuyla ilgili Oğuz Alper Öktem şahsi Twitter hesabından İstanbul Taksiciler Odası Başkanı tarafından tehdit edildiğini açıkladı.

Yayınladığı videoda Martı’nın başarılarından söz eden Oğuz Alper Öktem, aynı zamanda AK Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç‘in de damadı… Taksi sistemindeki problemlere değinen ve bunu çözmeyi amaçladıkları belirten Oğuz Alper Öktem, sorunların çözümüne katkıda bulunacağını ve TAG özelliğinin arkasında olduğunu belirtti.



Bu Yazıya Tepki Ver