MEB’den Suriyeli öğrencilere 5 yıldızlı festival

suriyeliler eğitim okul
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehir’de Anadolu Fest’in hazırlığını yaptığı festival Valilik tarafından yasaklanırken, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), meslek liselerinde eğitim gören Suriyeli öğrencilerden 600 kişinin katılacağı bir festival için hazırlanan şartnamede “yok” yok !.. Antalya’da 5 yıldızlı bir otelde yapılacak festival için aranan otelin 5 yıldızlı, alkolsüz, denize sıfır, ücretsiz plajı olan, açık kapalı havuzu, spor ve fitness salonu olması istendi.

MEB, Suriyeli öğrenciler için “Mülteciler İçin Maddi Yardım Programı Fonu” ile finanse edilen bir etkinlik düzenliyor. Bu kapsamda Antalya’da 5 yıldızlı bir otelde 600 kişinin katılacağı gençlik festivali yapacak.

BEŞ GÜNLÜK GENÇLİK FESTİVALİ İÇİN 5 YILDIZLI ŞARTNAME

Meslek liselerinde okuyan Suriyeli gençlerden 600 kişinin katılacağı festival, Antalya’da 5 yıldızlı bir otelde yapılacak. Şartnamede otelin 5 yıldızlı, alkolsüz, denize sıfır, ücretsiz plajı olan, açık kapalı havuzu, spor ve fitness salonu olması istendi.

Festivale, İstanbul, Kilis, Hatay, Adana, Gaziantep, Bursa, Şanlıurfa gibi illerdeki meslek liselerinden katılım olacak. Beş gün sürecek programın toplam maliyeti 4 milyon 653 bin 750 TL olarak açıklandı. Katılımcılara polyester çanta, bloknot, kalem, hijyen kiti, bez maske, matara, rozet, top, frizbi, yağmurluk, tişört, polar gibi hediyelerin verilecek. Festivalde düzenlenecek etkinlikler arasında ise hazine avı, halat yarışı, çuval yarışı, uçurtma yapımı, kültürler kolajı yer aldı.

Bu Yazıya Tepki Ver