Mehmet Emin Öz’ün açıklamaları muhalefete can simidi oldu

Mehmet Emin Öz
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ün basın toplantısındaki açıklamaları muhalefete can simidi oldu.

Daha önce İmam Hatiplilere yönelik tartışmalı sözleriyle ve çocuklarının işe yerleştirilmesindeki usulsüzlük iddialarıyla gündeme gelen AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, bu sefer de Ak Parti’nin Erzurum’u çok gerilere götürdüğünü yönündeki ifadeleriyle gündeme geldi.

MİLLETVEKİLİ ALTINOK SESSİZ KALDI

İl Başkanı Öz’ün açıklamasını kullanan muhalefet milletvekilleri “Bu bir itiraftır” diyerek sosyal medyada paylaşım yaparken, açıklamanın yapıldığı esnada Mehmet Emin Öz’ün yanında oturan Erzurum Milletvekili Selami Altınok’un sessiz kalması da dikkatlerden kaçmadı.

İçişleri Bakanlığı Bütçe görüşmelerinde CHP’li Özgür Özel’in ve Türkiye İşçi Partisi milletvekili Ahmet Şık’ın övgüsünü alan Altınok da, Mehmet Emin Öz’ün sözleri karşısında sessiz kaldığı için, AK Parti çevrelerinin eleştirilerden payını aldı.

“Hiç olmazsa İl Başkanı Öz’ün İçişleri Komisyonu Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç‘i eleştirmesine Altınok izin vermemeliydi” diyen Erzurumlular, “Yapılan açıkça büyük bir haksızlıktır” değerlendirmesinde bulundu.



“BELEDİYE BAŞKANLARI ALEYHİNE MUHALİF MEDYADA YAZILAR YAZDIRIYOR, MEMUR-SEN VE İMAM HATİP KARŞITLIĞI YAPIYOR”

Konuya ilişkin yapılan değerlendirmelerde İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ün göreve geldiğinden bu yana sadece kendi belediye başkanlarını suçladığını ve buna ilişkin muhalif gazeteciler kanalıyla yazılar yazdırdığını iddia eden Erzurumlular, “İl Başkanı adeta AK Parti’nin kuyusunu kazıyor. İmam Hatiplileri ve Memur-Sen’i adeta düşman olarak gören ve sürekli bu iki kesimle kavga eden Mehmet Emin Öz, aslında bir Ak Partili olmaktan öte Ak Parti’nin altını oyan isimdir” dediler.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir