Meral Akşener: Vazgeçmeyeceğiz

meral-aksener
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Sözleşmesi’nin imzalanmasının 10. yılı dolayısıyla kamera karşısına geçen İYİ Parti lideri Meral Akşener, “Gözlerinizi kapattığınızda hayal ettiğiniz mutlu ve huzurlu bir Türkiye’yi hep birlikte kurabiliriz. Kadınları, çocuklarımızı ve ailemizi korumak için yeniden; ‘İstanbul Sözleşmesi Yaşatır!’ diyebiliriz. Yeter ki vazgeçmeyelim, biz vazgeçmeyeceğiz” mesajını verdi.

Kamera karşısına geçen Akşener, “Gözlerinizi kapattığınızda nasıl bir Türkiye hayal ediyorsunuz?” diye sordu, kadınlar “Devleti yönetenlerin öldürülen kadın sayısıyla övünmediği, anayasal haklarımızı çiğnemediği, bir gecede hiçe sayılmadığımız bir Türkiye” diye yanıtladı.

Akşener, videonun sonunda “Bunların hiçbiri aslında hayal değil. Böyle bir Türkiye mümkün. Bir şey değişir ve her şey değişir. Bir zihniyet değişir ve tüm hayatımız değişir. Yeter ki inanalım. Kadınlar, çocuklarımızı ve ailemizi koruyabiliriz. Mutlu ve huzurlu bir Türkiye’yi hep birlikte kurabiliriz. Kadınları, çocuklarımızı ve ailemizi korumak için yeniden; ‘İstanbul Sözleşmesi Yaşatır!’ diyebiliriz. Yeter ki vazgeçmeyelim, biz vazgeçmeyeceğiz” mesajını verdi.

Bu Yazıya Tepki Ver