Akşener’e suikast tehdidi

Meral Akşener
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rize’de İkizdere Vadisi’ndeki köylülere destek vermek için incelemeler yapan İYİ Parti Lideri Meral Akşener sosyal medya üzerinden ölümle tehdit edildi. Kendisini AKP’li olarak tanıtan Suat Düğer isimli kişi sosyal medyada “İkizdere’de bu kadını öldürün” diye yazdı.

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, yapılan suikast çağrısı için başvuruda bulunduklarını ve soruşturma açıldığını söyledi.

Saldırgan AKP’li Metin Külünk’ün şoförü çıktı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Rize’nin İkizdere İlçesi’ne ziyaretinde yaşanan kavgaya ve olaylara karışanlarla ilgili iddialar artıyor. Odatv’nin yayınladığı habere göre provokasyon sonrası çıkan kavgada AKP’li isimler öne çıkıyor.

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu’na Rize’ye gelmelerinin provokasyon olduğunu savunarak tepki gösteren ismin AKP MKYK üyesi Metin Külünk’ün eski şoförü olduğu öne sürüldü. Külünk’le yakınlığı belirtilen Ömer A.’nın Külliye’de ve Erdoğan’ın yakınında da birçok fotoğrafı bulunuyor. Tayyip Erdoğan’ın hukukunu korumanın boyunların borcu olduğunu söyleyen Ömer A.’nın, Ağıralioğlu’na terör örgütü “PKK ile bağınızı kesin” dediği, Ağıralioğlu’nun da “Bizim ve partimizin onlara tebessüm etmişliği dahi yok. Bizim yok ama AKP’nin var, Tayyip Bey’in var” cevabını verdiği öğrenildi.



Bu Yazıya Tepki Ver