MHP’li Mevlüt Karakaya: “Altılı masanın ömrü bitti, masa dağılacak”

MEVLÜT KARAKAYA
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, İyi Parti’nin dün açıkladığı ekonomi programını eleştirdi. Programı “fiyasko” olarak niteleyen Karakaya “İlk kez bir siyasi parti, vergi incelemesini siyasi baskı unsuru olarak kullanacağını deklare ediyor” dedi. Karakaya, altılı masanın dağılacağını, aday belirleme sürecinin ertelenmesinin kamuoyunu oyalamaya yönelik olduğunu söyledi.

Karakaya, partisinin Kastamonu İl Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile siyasetin daha makro düzeyde ittifaklar şeklinde devam ettiğini söyledi.

“Altılı masanın ömrü bitti, masa dağılacak”

Altılı masanın süresinin dolduğunu iddia eden Karakaya, “Altılı masanın ömrü bitti, altılı masa dağılacak. Aday belirleme sürecinin ertelenmesi, altılı masanın ömrünü uzatmaya, kamuoyunu oyalamaya yönelik. Hiçbir konuda çözüm getiren, çözüm üreten yaklaşımları olmadı. Cumhur İttifakı’nın alternatifi olarak kendini ortaya koyan ittifak, bugüne kadar hiçbir şekilde çözüm önerisiyle ortaya çıkmadı. Yaptıkları alternatif, öneri yok, sadece yapılanı eleştiriyorlar.” ifadelerini kullandı.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir