Milli futbolcular, Avrupa Şampiyonası öncesi umut dağıttı

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa  Şampiyonası’na (EURO 2020) Antalya’da hazırlanan A Milli Takım’ın iki önemli ismi Mert Günok ile Kaan Ayhan basın toplantısı düzenledi.

Kaan, “Önümüzde uzun bir yol var. İnşallah daha güzel günler göreceğiz. Çok dengeli bir gruba denk geldik. İtalya biraz daha taktiğe yönelik oynuyor ve tecrübeli bir takıma sahip. Ancak biz de büyük ülkelerle başarılı bir şekilde mücadele ettik. Bunu tekrarlayabiliriz. Hedefimiz İtalya karşısında iyi bir skor alıp gruptan çıkmak için ilk adımı atmak” diye konuştu.

KAAN, milli forma altında attığı kritik gollerle ilgili, “Bir defans oyuncusu olarak öncelikli görevim gol yememize engel olmak. Attığım gollerle takıma katkı sağladığımda da çok mutlu oluyorum” yorumunu yaptı.

EURO 2020 elemelerinde kaleyi koruyan ancak son dönemde eldivenleri Uğurcan’a kaptıran Mert Günok ise, “Kadromuzda çok değerli kaleciler var. Herkes birbirine destek oluyor. Kimin oynayacağı konusunda karar hocamızın. Önemli olan şampiyonada başarıya ulaşmak. Hepimiz inanıyoruz” dedi.

Cem Yılmaz morali

A Milli Takım teknik heyeti, futbolcular, personel ve otelde bulunan aileleri, kamp yapılan Regnum Carya Hotel’de Milli Takım resmi sponsorlarından Opet’in düzenlediği etkinlikte Cem Yılmaz’ın esprileriyle keyifli anlar yaşadı. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, kaptan Burak Yılmaz ve oyuncular, Yılmaz’a imzalı forma hediye ettiler.



Bu Yazıya Tepki Ver