Milli Takım zafer peşinde

milli takın antrenman

Kuntz’la yeni bir sayfa açmak isteyen Ay-Yıldızlılar hem Hollanda hezimetini unutturmak hem de Katar’a gitme adına dev bir adım atmayı hedefliyor. Kazanırsak her şey güzel olacak, takılırsak işimiz çok zor.

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 7. maçında Türkiye, yarın 21.45’te Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Norveç’i konuk edecek. Bu mücadele, gruptaki kaderimizi belirleme adına kritik öneme sahip. Ay-Yıldızlılar, farklı Hollanda yenilgisi sonrası grupta üçüncü sıraya gerilemişti. Milliler bugün kazanıp liderlik umutlarını sonraki haftalara taşımak istiyor. Kaybetmemiz halinde ilk iki şansımız çok azalacak. Beraberlik bile işimize yaramayabilir.

YENMİŞTİK, YİNE YENERİZ

Norveç maçı, Stefan Kuntz’un da Türkiye’nin başındaki ilk sınavı olacak. A Milliler’de Çağlar, Orkun ve Ozan Kabak cezalı. Norveç de golcüleri Haaland ve Sörloth’tan yoksun olacak. Kuntz’un, Ay-Yıldızlıları 4-3-3 dizilişiyle sahaya süreceği belirtildi. Burak, Cengiz, Hakan hücumda, Ozan Tufan, Taylan ve Berkan orta sahada olacak. Kaan Ayhan’ın da stoperde oynaması bekleniyor. Türkiye, Norveç’i deplasmanda 3-0 devirmişti.