Milyonluk vurgun yapan Beril-Kıvanç Talu çiftinin son görüntüleri ortaya çıktı!

1616186-qyre
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kıvanç Talu ile Beril Talu’nun 100 milyonla kaçtığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Saadet zinciri kurdukları iddia edilen çifte dair özel görüntüler Show Haber’de yayınlandı.

“Var Böyle Tipler” hesabıyla tanınan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun saadet zinciri kurduğu ve pek çok kişiyi dolandırarak, 100 milyon lira elde ettikleri iddiası gündemde. Reklamcılık sektöründe tanınan iki isimden günlerdir haber alınamıyordu.

 

 

 



HERKESE PARASINI ÖDEYECEĞİNİ SÖYLEDİ

16 Ekim’de kaybolmadan önce Beril Talu, Nişantaşı’ndaki güzellik salonuna giderek dolandırdığı kişilerle sohbet ettiği anlarla ekrana geldi.

MANİKÜRCÜSÜ DE YANINDAYDI

Beril Talu hakkında ajansını dolandırdığı iddiasıyla soruşturma açıldı ve hesaplarına bloke kondu. Talu güzellik merkezinde görüştüğü kişilere de bu durumu anlatarak herkese parasını ödeyeceğini anlattı. Beril Talu’nun bu sırada yanında aralarında kredi çekerek bu işe giren manikürcüsü de vardı.

 

 

Ünlü isim mağdurlarından kaç para aldığını kağıda not etti.

Stresli olduğu gözlemlenen Beril Talu güvenlik kamerasından rahatsız oldu bununla da kalmadı masada bulunan laptop’un da kayıt aldığını düşünerek laptop’u kapatıp açmaya çalıştı.

Bu Yazıya Tepki Ver