Miss Turkey 2022’nin birincisi 24 yaşındaki Nursena Say oldu

Nursena Say
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin en güzel kadını seçmek düzenlenen Miss Turkey 2022’nin birincisi 24 yaşındaki Nursena Say oldu. Yarışmada Aleyna Şirin ikinci olurken üçüncülüğü ise Miss Turkey 1983 birincisi Neşe Erberk’in kızı Selin Erberk Gurdikyan elde etti.

Türkiye’nin en güzel kadınlarının seçildiği Miss Turkey 2022 birincisi belli oldu. Can Sandıkçıoğlu, Demet Şener, Tan Sağtürk, Pınar Altuğ Atacan, Prof. Dr. Onur Erol, Sultan Tepe, Neslişah Yılmaz ve Gürhan Sayar’ın jüride yer aldığı Miss Turkey 2022 yarışmasında birinci Nursena Say oldu. 1.80 boyundaki Say, Türkiye’yi Miss World’de temsil edecek.

MİSS TURKEY’DE DERECEYE GİRENLER

Miss Turkey 2022’de Selin Erberk Gurdikyan üçüncü, Aleyna Şirin ikinci oldu.

NURSENA SAY KİMDİR?

Miss Turkey birincisi olan Nursena Say, 24 yaşında ve 1.80 boyundadır. Nursena Say, Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunudur.

ALEYNA ŞİRİN KİMDİR?

21 yaşındaki Aleyna Şirin, Özyeğin Üniversi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü ikinci sınıf öğrencisidir. Şirin’in boyu 1.76 cm’dir.

SELİN ERBERK GURDİKYAN KİMDİR?

Selin Erberk Gurdikyan 1.78 boyundadır. Selin Erberk, Florida Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisidir. 23 yaşındaki Gurdikyan aynı zamanda Miss Turkey 1983 Güzeli Neşe Erberk’in kızıdır. Miss Europe 1984 birincisi de olan Avrupa Güzeli Neşe Erberk, bir dönem evli kaldığı Ayk Gurdikyan’dan; Alin, Selin ve Lara adlı üçüz kızları dünyaya gelmiştir.



Bu Yazıya Tepki Ver