MİT davası seçime günler kala raftan indirildi! Yargılamada peş peşe hatalar

enis berberoğlu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu ve Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül kararını FETÖ’ye yardımdan ceza verilmesi için bozdu. AYM’nin durdurma kararını hiçe sayan Yargıtay peş peşe hatalar yaptı. Berberoğlu’nun ismi yanlış yazıldı, milletvekili olduğu dönem hatalı verildi, AYM’nin durdurma kararına uyulmadı.

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, Milli İstihbarat Teşkilatı’na ait (MİT) TIR’ların durdurulması ile ilgili davada, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu hakkında “ceza verilmesine yer olmadığı”, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül hakkında ise “davanın düşürülmesi” yönündeki yerel mahkeme kararını bozdu.

“YILLARDIR DAİMİ MÜŞTERİNİZİM”

Sosyal medya hesabından seçime sayılı günler kala verilen kararda adının ve döneminin yanlış yazılmasına dikkat çeken Berberoğlu, şu ifadeleri kullandı:

Yargıtay’ı biraz ciddiyeti davet ediyorum. Aşağıya herhalde siparişi yetiştirme telaşıyla aceleye getirdikleri kararın görselini koyuyorum. Yıllardır daimi müşterinizim bir zahmet ismimi öğrenin artık; Enes değil Enis! Bir de dönemim 7. (1943-1946) değil, 27. (2018-23)

Bu Yazıya Tepki Ver