Muhalefete dönük “Bu devlet ite kopuğa bırakılmaz” sözlerine vali alkışı !

Celalettin Güvenç 1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş’ın AK Partili Dulkadiroğlu  Belediyesi’nin düzenlediği bir etkinlikte AK Parti Milletvekili Celalettin Güvenç, muhalefete ‘it kopuk’ diyerek hakaret etti. Güvenç’in hakaretini Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun alkışladı.

AK Partili Dulkadiroğlu Belediyesi ve Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu, 21. Geleneksel Bertiz Boyalı Güreş Festivali düzenlendi.

Festivalin açılış töreninde konuşma yapan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, muhalefete hakaret etti.  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Cumhur İttifakı’na yönelik sözlerinden alıntı yapan Güvenç, “Bu mesele beka meselesidir, bu mesele devletin geleceği meselesidir. Bu devlet ite kopuğa bırakılmaz” dedi.

CHP VEKİLİNDEN TEPKİ

AK Partili Güvenç’in konuşmasındaki o anları Twitter hesabından paylaşan CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç “Oylarınız düştükçe deliriyorsunuz, acziyete düşüyorsunuz. Ağzınız bozuluyor, küfür ediyorsunuz. Hakaretlerini millet ittifakı adına misliyle sana iade ediyorum” ifadeleri ile tepki gösterdi.

“DEVLETİN VALİSİ OL”

Valinin o sözleri alkışlamasını da eleştiren Ali Öztunç, “Mikrop saçan konuşmandan sonra seni alkışlayan Kahramanmaraş valisine de sesleniyorum. Devletin valisi ol, tetikçi olma” dedi.



Bu Yazıya Tepki Ver