Muharrem İnce-Merdan Yanardağ kavgası tam gaz devam ediyor

Muharrem İnce Merdan Yanardağ
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Merdan Yanardağ hakkında, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Belediye beslemesi, yalancı Mangır Merdan iftiralarına bir yenisini eklemiş. Hodri Meydan! Belediye işini de benim mal varlığımı da TV’de tartışalım. Nerede sende o yürek!” dedi. Yanardağ ise yanıt olarak, “Hadi oradan Sarayın soytarısı. Muhbir. Senin bu halka ihanet etmene, yüzüstü bırakmana ve dolandırmana bir kez daha izin vermeyeceğiz” ifadesini yazdı.

Memleket Partisi lideri İnce ile gazeteci Yanardağ arasındaki tartışma devam ediyor. İnce, Yanardağ’ın CHP ve İyi Parti’den para aldığını iddia etmiş, ardından Memleket Partisi, TELE 1’in önünde Yanardağ’ı protesto etmişti.

Sosyal medya hesaplarından ve televizyondan devam eden tartışmalara bir yenisi daha eklendi. Muharrem İnce, Twitter hesabından Merdan Yanardağ’a yönelik yaptığı paylaşımda şöyle yazdı:

“Belediye beslemesi, yalancı Mangır Merdan iftiralarına bir yenisini eklemiş. Seçimden sonra mal varlığımda Yalova ve Bursa’da 3 azalma, Muğla’da 1 artış var. Her şey açık, şeffaf. Hodri Meydan! Belediye işini de benim mal varlığımı da TV’de tartışalım. Nerede sende o yürek!”

TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Merdan Yanardağ ise, İnce’ye yanıt olarak şu ifadeleri kullandı:

“Hadi oradan Sarayın soytarısı. Muhbir.. O Muğla’daki mal varlığı artışı nedir söyle bakalım? Kıvırma. A-8 Audi filan.. Senin bu halka ihanet etmene, yüzüstü bırakmana ve dolandırmana bir kez daha izin vermeyeceğiz.”



Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir