Muharrem Sarıkaya’dan ses teknikerine tokat

muharrem sarıkaya
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazeteci Muharrem Sarıkaya’nın Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’le yaptığı röportaj sırasında telefonundaki problemi gidermeye çalışan muhabir/kameraman Ahmet Demir’e attığı tokat sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile röportaj yaptığı sırada, cep telefonundaki problemi gidermeye çalışan İHA muhabiri Ahmet Demir, telefonlarla uğraştığı ve bir kablo ile bağlantı kurmaya çalıştığı esnada Muharrem Sarıkaya’nın tokadına maruz kaldı. O anlarda Fatma Şahin’in tepkisiz kaldığı dikkatlerden kaçmadı.

Muharrem Sarıkaya’nın ses sorununu gidermeye çalışan kameraman Ahmet Demir’e tokat attığı anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı ve çok yoğun tepki çekti.

thumbnail
İlgili Haber
Muharrem Sarıkaya’nın tokat attığı muhabir: “Çok zoruma gitti bir şey yapamamak”

İşte Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in karşısında Gazeteci Muharrem Sarıkaya’nın ses teknikerine tokat attığı anlar

SARIKAYA ÖZÜR DİLEDİ

Muharrem Sarıkaya daha sonra twitter hesabından yaptığı açıklamada yaşanan durum için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve İHA yetkililerinden özür diledi. Yazım hatalarının olması, mesajların aceleyle hazırlandığı izlenimi yarattı. İşte Sarıkaya’nın özür açıklamaları

“Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin ile yaptığımız canlı yayın sırasında ardı sıra tekrar eden ve yanını da sorunlu hale getiren teknik aksaklıklar sebebiyle bir an kontrolümü kaybettim ve yapmamam gereken, bana ve temsil ettim kuruma yakışmayan bir davranışta bulundum.

Yayın biter bitmez İHA kameramanı Sayın Ahmet Demir’den ve o an orada bulunan İHA Bölge Müdürü Sayın Orhan Akın’dan ayrı ayrı özür diledim.

Bu noktada kalmayıp, bir saat kadar sonra telefonda kendileri ile ayrı ayrı konuşup yaptığımın hata olduğunu belirtip özrümü her ikisine de yineledim.

Olay kamuoyuna yansıdığı için şimdi de kamuoyu önünde İHA kameramanı Sayın Ahmet Demir, İHA Bölge Müdürü Sayın Orhan Akın ile olaya tanıklık eden Sayın Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin’den ve kamuoyundan mazeretsiz özür diliyorum…

 

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir