Neden kaçtığın belli oldu!

kılıçdaroğlu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Kanal İstanbul ihalesine girecek firmalara ödeme yapmayacaklarmış. Söke söke alırlar” sözleri ile hedef aldığı CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Sonunda seçimden neden kaçtığını söylemişsin. Bize sökmez Erdoğan” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kanal İstanbul üzerinde inşa edilecek ilk köprünün temel atma töreninde yaptığı açıklamalara sosyal medyadan yanıt verdi. Erdoğan’ın, “Geldiğimizde ödeme yapmayacağız, elinizden alacağız diyorlar. Bankaları, projeye ilgi duyanları tehdit ediyorlar. Söke söke sizden bu paraları uluslararası tahkim yoluyla alırlar” sözlerine karşılık, “Sonunda neden seçimden kaçtığını söylemişsin, kaybedeceğini biliyorsun. Yabancılara da “Türkiye’den paranızı söke söke alırsınız” demişsin. Bize sökmez Erdoğan. Ben haram yemedim, gemilerim yok, suç örgütleri beni tanımaz, rehin alamaz. Ben benim, sen de sen” yorumunu yaptı.

NEDEN HEP KATAR?

Türkiye ile Katar arasında imzalanan Askeri Sağlık Alanı’nda Eğitim ve İş birliği Protokolü’ne de değinen Kılıçdaroğlu, “Askeri gibi çerçevelenmiş ve bilerek ucu açık bırakılmış korkunç bir manipülasyondur” dedi. Genel Başkan, hükümete konuyla ilgili 6 soru yöneltti. Kılıçdaroğlu’nun sorduğu sorulardan biri de “Neden Katar, hep Katar?” oldu.

Bu Yazıya Tepki Ver