O eski halinden eser yok şimdi

seyma
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ayrılık iddiaları ile gündemde olan 30 yaşındaki sosyal medya fenomeni, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile tüm fotoğraflarını sildi. Gergin tavırları ile dikkat çeken Subaşı, “Beni biraz rahat bırakın” diye isyan etti

Hakkında dolandırıcı olduğu iddiaları da ortaya atılan Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile gününü gün eden ve attığı her adımı sosyal medya hesabından paylaşan Şeyma Subaşı, Ibiza’da (İspanya) yalnız görüntülendi. Evlilik hazırlığı yaptığı Alsaloussi’nin yanında olmaması nedeniyle ‘ayrıldılar’ iddiaları ile gündeme gelen Subaşı, son olarak hamileliği ile konuşulmuştu. Önce iddiaları yalanlayan, ardından ‘hamileyim’ açıklaması yapan 30 yaşındaki sosyal medya fenomeni, son olarak bebeğini düşürdüğünü dile getirmişti.

“İSTERSEM AÇIKLARIM”

Alsaloussi ile olan bütün fotoğraflarını silen Subaşı’nın Ibiza’da evlilik teklifi aldığında hediye edilen tektaş yüzüğü takmaması ve gergin hali dikkat çekti. Bir çocuk annesi olan güzel fenomen, “Beni biraz rahat bırakın. İnsanın kaybına saygınız olsun. Bir şeye cevap vermek ya da zorunda değilim. İstersem Instagram’dan paylaşım yaparım ya da size söylerim” şeklindeki tepkisi ile de gerginliğini gözler önüne sermişti.

Bu Yazıya Tepki Ver