O ilçede Erdoğan ve İmamoğlu yan yana

Bilboard
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik gezisi kapsamında Bozüyük ilçesini ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafı birçok bilboardlara yapıştırılırken, yarın ilçeyi ziyaret etmesi beklenen İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun fotoğrafı da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanına yapıştırıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İBB Başkanı İmamoğlu, bir gün arayla Bilecik ve bazı ilçelerini ziyaret edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün, Belediye Başkanı İmamoğlu’nun ise yarınki ziyaretleri öncesi birçok bilboardda ilanlar yayınlandı. Bozüyük ilçe merkezinin yanı sıra Bilecik il merkezinde de olduğu belirtilen birçok bilboardda Erdoğan ve İmamoğlu’nun fotoğrafları yan yana yapıştırıldı, gezi programları hakkında bilgiler verildi.

“İKİSİ DE YAKIŞIKLI İNSANLAR”

İsmet İnönü caddesi üzerindeki iki fotoğrafın aynı bilboardda olmasını değerlendiren Erhan Köprülü  isimli vatandaş, “Seçim sürecindeyiz, iki partinin adayı olabilir. Ekrem İmamoğlu da aday olabilir diğer kişi de Cumhurbaşkanı o da aday olabilir. Demokrasi olan ülkede belediye başkanı gezebilir. Bence sıkıntı yok. Gezmesi demokrasi için güzel. İkisi de yakışıklı insanlar” dedi.

Kaynak – İHA

Bu Yazıya Tepki Ver