O. Marsilya ile golsüz berabere kalan Galatasaray liderliğini korudu

galatasaray marsilya
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA Avrupa Ligi E Grubu’ndaki ikinci maçında Galatasaray, Fransa temsilcisi Olimpik Marsilya’yla deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Gruba Lazio galibiyetiyle başlayan Galatasaray, lider olarak gittiği Fransa’dan puanını 4 yaparak yine lider döndü.

Galatasaray bu skorla grupta 4 puana yükselip liderliğini sürdürdü. Marsilya ise 2 puanla 3. sıraya geriledi. Grubun diğer maçında Lazio 2-0 kazanıp 3 puana yükseldi. Lokomotiv Moskova 1 puanla son sırada…

Galatasaray 21 Ekim perşembe günü Rusya’da Lokomotiv Moskova’nın konuğu olacak.

Fatih Terim, Marsilya-Galatasaray maçındaki olaylara müdahale etti

Avrupa Ligi’nde Marsilya ile Galatasaray kozlarını paylaşırken, maç öncesi ve maç sırasında tribünlerde yaşananlar geceye damga vurdu. Maçtan önce Fransız polisi Galatasaraylı taraftarlara biber gazıyla saldırırken, ilk yarının son anlarında sarı kırmızılı taraftarların olduğu bölümde patlayan ses bombaları ve meşaleler maçın duraklamasına neden oldu.

Karşılaşmanın 40. dakikasında yaşanan olaylar nedeniyle Polonyalı hakem Pawel Raczkowski maçı durdurdu. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, deplasman tribününün olduğu bölüme giderek sarı kırmızılı taraftarlarla görüştü. Terim taraftarları sakin olmaya davet ederken, Galatasaray kaptanı Fernando Muslera da taraftarları eliyle sakinleştirmeye çalıştı. Marsilya kaptanı Dimitri Payet de kendi taraftarlarının olduğu bölüme giderek olayların yatışması için çabaladı. Yaklaşık 5 dakikalık duraklamanın ardından karşılaşma kaldığı yerden devam etti.



 

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir