Öğrenciye ve esnafa 3 milyon liralık destek

30406_MTYxMTY1OD_2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İhtiyaç sahibi 20 bin aileye 150’şer liralık eğitim destek çeki verecek olan Bursa Büyükşehir Belediyesi, hem kırtasiyeci esnafa kazandıracak, hem öğrencilerin yüzünü güldürecek. Destek paketiyle, kırtasiyeci esnafına toplamda 3 milyon TL’lik bir sıcak para akışı sağlanmış olacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bakkal, ayakkabıcı ve hazır giyimcilerin ardından şimdi de kırtasiyeciler için yeni bir destek paketini devreye alıyor. Daha önce 10 bin ihtiyaç sahibine istedikleri yerden alışveriş imkanı sağlayan Kart16’yı esnafa uyarlayan belediye, 130 bin Ramazan Destek Çekiyle mahalle bakkallarına can suyu olmuştu. Kurban Bayramı öncesinde ayakkabıcılar ile hazır giyimcilere yönelik uygulanan benzer proje ile 150’şer liralık çekleri alan 15 bin çocuğun bayramlık kıyafetlerinin küçük esnaftan temin edilmesi sağlanmıştı.

KIRTASİYECİLERLE PROTOKOL İMZALANDI

‘Öğrenciye de esnafa da tam destek’ sloganıyla hazırlanan yeni proje kapsamında Bursa Matbaacılar ve Kırtasiyeciler Odası arasında protokol imzalandı. Proje kapsamında ihtiyaç sahibi 20 bin aileye 150’şer liralık Kart16 Eğitim Destek Çeki dağıtılacak ve bu çekler sadece Odaya kayıtlı kırtasiyecilerde geçerli olacak. Kırtasiyeci esnafına toplamda 3 milyon TL’lik bir sıcak para akışı sağlayacak proje sayesinde ihtiyaç sahibi öğrenciler de kendi tercih ettikleri ürünleri alma imkanına kavuşacak.

 



Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir