Öğrenmeye ve bilime düşman!

AKŞENER
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti lideri Akşener, partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sert sözlerle yüklendi. Erdoğan’ın aşı konusundaki sözlerini değerlendiren Akşener, “Sabah söylediğini akşam yalanlayan garip bir ruh haliyle karşı karşıyayız” derken, “Öğrenmeye kapalı akla ve bilime düşman demokrasiyi de zayıflık olarak gören bu zihniyet Türkiye’nin en büyük yapısal sorunudur” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis’teki grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Akşener, konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi. “Sabah söylediğini akşam yalanlayan, 11 maaşlı kifayetsiz danışmanlarının elinde adeta oyuncak olan garip bir ruh haliyle karşı karşıyayız” diyerek sözlerine başlayan Akşener, “Pandemi döneminde temel ihtiyaçlara zam yapan senden başka bir hükümet başkanı var mı” diye sordu. Seçimi işaret eden Akşener, “Gittiğin yol yol değil. Ya döneceksin ya ilk seçimde tıpış tıpış gideceksin” diye konuştu.

“HİÇ UTANMADI”

Akşener’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Ülkemizi de her fırsatta uluslararası mecrada mahcup eden bir garip ruh haliyle karşı karşıyayız. Sayın Erdoğan düştüğü gülünç durumdan hiç utanmadı. Sayın Erdoğan, aşıyı vatandaşına kim parayla satıyor biliyor musun? Sen yapıyorsun sen! Önce elektriğe yüzde 15 ardından da doğal gaza yüzde 12 zam yaptın. Pandemi döneminde temel ihtiyaçlara zam yapan senden başka bir hükümet başkanı var mı?”



“DÜZE ÇIKAMAYIZ”

“Sayın Erdoğan Türk ekonomisinin yapısal bir problemi haline gelmiştir. Öğrenmeye kapalı akla ve bilime düşman demokrasiyi de zayıflık olarak gören bu zihniyet Türkiye’nin en büyük yapısal sorunudur. Sayın Erdoğan ve arkadaşları gitmeden Türkiye zenginleşemez, düze çıkamaz. Türkiye yeni bir sayfa açmamızı bekliyor.”

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir