Oğuzhan Asiltürk’ü engelleyen kim ?

oğuzhan asiltürk
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ocak ayında sürpriz bir buluşmayla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşen ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na karşı ‘kongre’ harekâtı başlatan SP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, “Bizde siyaset çok kırıcı oluyor. O nedenle ben siyasi görüşünüz farklı olabilir ama birbirinize düşman olmayın, diyorum. Ama benim bu mesajlarımın geniş kitlelere ulaşmasını engellemeye çalışıyorlar” dedi.

Erdoğan’la KKTC ziyaretine katılan ve Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi’ye konuşan Asiltürk’ün sözlerini Selvi aktardı.

“MESAJLARIMIN GENİŞ KİTLELERE ULAŞMASINI ENGELLEMEYE ÇALIŞIYORLAR”

İşte o sözler: “Herkesin siyasi görüşünün farklı olması normal. Ama Kuran-ı Kerim’de “İnananlar kardeştir” deniliyor. Bizde siyaset çok kırıcı oluyor. O nedenle ben siyasi görüşünüz farklı olabilir ama birbirinize düşman olmayın, diyorum. Ama benim bu mesajlarımın geniş kitlelere ulaşmasını engellemeye çalışıyorlar. Erbakan Hoca kırıcı değildi, kalpleri kazanmayı esas alırdı”

Selvi yazısında, “Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesini ve siyasetteki kutuplaşma uyarısını hatırlattım. Erdoğan’la görüşmesinden çok memnun kalmış.” yorumuna yer verdi.



Bu Yazıya Tepki Ver