Oğuzhan Uğur, Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’i rezil etti!

oğuzhan uğur
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in, kendisi hakkındaki ifadelerine, Hatay’dan yanıt verdi. Yandaş A Haber’de yayınlanan yorumları telefonundan dinleten Uğur, o görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde, depremzedelere bağış toplayarak çok sayıda yardımda bulunan Oğuzhan Uğur, YouTube kanalı Babala TV programı çekmek üzere Hatay’a gitti.

Sosyal medyada yaptığı gaflarla gündeme gelen eski ABB Başkanı Melih Gökçek’in oğlu ve Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek ise yandaş A Haber’de Oğuzhan Uğur’un deprem bölgesinde sadece 10 gün durduğunu ve dezenformasyon bilgiler yaydığını iddia etti.

Gökçek’in iddialarını Hatay’da yaptığı programda, Hataylılar ile birlikte dinleyen Uğur, o görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

“A Haber’de Osman Gökçek bizimli ilgili bir şeyler söylemiş” diyen Oğuzhan Uğur, “Gidip orada hangi insana yardım ettiler” diyen Gökçek’in görüntülerini dinlettikten sonra videoyu durdurup Osman Gökçek’e seslendi.

Uğur, “Osman Gökçek Bey, bakın neredeyiz. Burası Hatay, her zaman buradayız” dedi. Uğur videosunu, Atatürk bayrağını göstererek bitirdi.



Bu Yazıya Tepki Ver