Oh be konser varmış!

candan-ercetin-kenan-dogulu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pandemi yüzünden artık neredeyse unutma noktasına geldiğimiz yaz konserleri nihayet geri geliyor. Birçok ünlü isim sahneye, seyirciler ise çok özledikleri coşkuya kavuşacak. Tatil beldelerinin açıkhava tiyatrolarında yeniden müzik ve alkış sesleri yükselecek

Tam normalleşmenin başlayacak olması, özlenen birçok sanatsal aktiviteyi de uzun bir aranın ardından hayatımıza geri getiriyor. Tatil yörelerimizde yaz gecelerine renk katan yaz konserleri de geri sayıma geçtiklerimizden biri. 1 Temmuz’dan itibaren yaz boyunca birçok ünlü isim ile canlı müziğin coşkusuna hasret kalabalıklar, yıldızların altında birbirlerine kavuşacak. Elbette konsere HES kodu ile giriş, etkinlik alanı girişinde dezenfektan, maske gibi tedbirler de olacak.

YILDIZ YAĞMURU

Kerki Solfej Yaz Konserleri’nin sanatçı listesi adeta Şampiyonlar Ligi: Kenan Doğulu, Sertab Erener, Mabel Matiz, Erol Evgin, Candan Erçetin, Funda Arar, Ferhat Göçer, Zülfü Livaneli, Yıldız Tilbe, Duman, Cem Adrian, Karsu, Mor ve Ötesi, Evgeny Grinko, Ayta Sözeri, Buray, Levent Yüksel, Tuğba Yurt, Gazapizm ve Yüzyüzeyken Konuşuruz, Temmuz’dan itibaren sezon boyunca alkışlarına kavuşmayı büyük özlemle bekledikleri hayranlarına seslenecek.

7 AÇIKHAVA SAHNESİ

Müzik ve alkış seslerinin nihayet tekrardan yaz gecelerine karışacağı konserlere, Bodrum Antik Tiyatro, Çeşme Açıkhava Tiyatrosu, Marmaris Amfi Tiyatro, Datça Açıkhava Tiyatrosu, Kuşadası Altın Güvercin Amfi Tiyatro, Alanya Açıkhava Tiyatrosu, Antalya Açıkhava ev sahipliği yapacak.



Bu Yazıya Tepki Ver