Öz Güven-Sen’den eğitim seferberliği

Öz Güven-Sen3
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) başta olmak üzere 21 İlçe Belediyesi’nde örgütlü olan Özel Güvenlik ve Koruma İşçileri Sendikası (Öz Güven-Sen) üyelerine yönelik meslek içi eğitim faaliyetlerine hız verdi. Güngören ve Zeytinburnu’nda düzenlenen eğitimlerde katılımcılara sertifikalar verildi.

İstanbul’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSTGÜVEN AŞ. başta olmak üzere 21 İlçe Belediyesi’nde örgütlü olan Öz Güven-Sen, Güngören ve Zeytinburnu’nda üyelerine yönelik eğitimler verdi. Güngören ve Zeytinburnu İlçe Belediyelerinde görev yapan özel güvenlik görevlileriyle gerçekleştirilen hizmet içi eğitimlere İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Daire Başkanlığından emekli 1.sınıf Emniyet Müdürü İzzet Tuna ve 1. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Ali Keskinkılıç katıldı.

Güngören Belediyesi ve Zeytinburnu Belediyesi Hizmet binası seminer salonlarında 16-17 Kasım 2021 tarihlerinde gerçekleştirilen 1. gurup eğitim seminerinin öğleden önceki 1. oturumu Öz Güven-Sen İstanbul İl Başkanı Hüseyin İpek’in sunumu ile başladı. Sunumun ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitler için saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu.

Öz Güven Sen sendikası Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Ali Sipahi bu tür eğitimlerle çalışma hayatı ve sendikal süreç içerisinde bir ilki gerçekleştirdiklerini ve bu tür eğitimleri katılımın verilen hizmetin kalitesi açısından önemli olduğu söyledi. Sipahi, eğitim çalışmalarının devam edeceğini de vurguladı.

Eğitim sonunda katılımcı özel güvenlik görevlilerine Öz Güven Sen Sendikası Genel Başkanı Ömer Yılmaz imzalı eğitim sertifikaları verildi.



Bu Yazıya Tepki Ver