Özdil: “Peker bu konuda kesinlikle haklı”

yılmaz özdil
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Youtube kanalı üzerinden 5. videoyu da yayınladı. Beşinci videoya daha önceki videolarında haklarında iddialarda bulunduğu Mehmet Ağar ve Süleyman Soylu’dan bahsederek başlayan Peker, “Derin Mehmet, arkadaşlar, orada mısınız? Temiz Süleyman, sen de orada mısın? Namusu maaşı kadar olan gazeteciler, siz de orada mısınız? Onurlulara lafımız yok. Çakma solcular, siz de orada mısınız? İyi olanlara sözümü yok. Yoklamayı yaptık, beşinci videoya başlamakta bir sakınca yok” ifadelerini kullandı.

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil de, Peker’in son yayınladığı videoda kullandığı “Namusu maaşı kadar olan gazeteciler, siz de orada mısınız? Onurlulara lafımız yok” ifadeleri hakkında Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Özdil, şu ifadeleri kullandı: “Sedat Peker işini namusuyla yapanları tenzih ederek, gazetecilerin şerefsiz olduğunu söyledi. Bu konuda kesinlikle haklı… Bunca somut iddia varken, bunları haber yapmayan, kenardan kenardan başka konuları yazan gazete ve gazeteciler süzme şerefsiz değildir de nedir?”

Bu Yazıya Tepki Ver