Pakize Suda hayata veda etti

pakizesuda-vesayet
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir süredir demans hastalığıyla mücadele eden oyuncu ve yazar Pakize Suda tedavi gördüğü Fethiye Devlet Hastanesi’nde 70 yaşında yaşamını yitirdi. Pakize Suda’nın befatını, yeğeni ve vasisi Dilara Elagözlü şöyle duyurdu: “Bir süredir rahatsız olan ve tedavi görmekte olan sevgili teyzemiz Pakize Suda beynine pıhtı atması sonucu bu sabah yaşamını kaybetmiştir. Çok üzgünüz. Sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.”

thumbnail
İlgili Haber
Pakize Suda vesayet altına alındı !

Çeşme’de yaşayan oyuncu, yazar Pakize Suda (70), akıl zayıflığı gerekçesiyle opera sanatçısı ablası Ayşe Suda tarafından vesayet altına alınmıştı.

Vasi olarak atanan yeğeni, “Bizi hiç tanımıyor. Annemin 70 yıllık kardeşi olduğunu bilmiyor. TV’de birlikte iş yaptığı arkadaşlarının hiçbirini tanımıyor” demişti

Pakize Suda’ya vasi olarak atanan yeğeni Dilara Elagözlü ‘2. Sayfa’ programına telefonla bağlanarak, “Çok genç yaşlarda trafik kazası geçirdi belki onla alakalı olabilir, tiroidler çalışmıyor belki o yapabilir… Bizi hiç tanımıyor. Annemin 70 yıllık kardeşi olduğunu bilmiyor. TV’de birlikte iş yaptığı arkadaşlarının hiçbirini tanımıyor. Çok bellediği şeyleri ara ara hatırlıyor ama içeriğini hatırlamıyor. Zamanında ‘iyi şeyler yaptım’ diyor ama içerik yok. Düzenli besleniyor 4 aydır bende ama kilo alamıyor” demişti.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir