Gazetecileri deşifre etti

sedat-peker
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker’in, dijital içerik platformu YouTube’dan yayımladığı son videosu yine gündemi belirledi. Videoda bahsi geçen Gazeteciler Veyis Ateş ve Rasim Ozan Kütahyalı ise sosyal medya platformalarının en konuşulanı oldu.

Sedat Peker’in bu sabah yayımladığı 9. videosunun ardından Türkiye’deki gazeteciler en çok konuşulanlar arasına girdi. Yakın geçmişine dair yeni bir perde aralayan, iddialarıyla Türk siyasetinin gündemine oturan Peker’in, konuşmalarının yanı sıra videolarında kullandığı kitaplar da gündeme geldi. Peker’in şu ana kadar yayınladığı 9 video, klon olarak tabir edilen şekilde, aynı videonun YouTube’da başka kanallarda yayımlanmasıyla da rekor kırıyor.

GAZETECİLER HEDEFTE

“Yaşadıkça ve yaşlandıkça değil, direndikçe büyürüz” başlığıyla yayımlanan videoları, Sezgin Baran Korkmaz’ın “çökülen” otelinde medyadan iki ismin kaldığını ve bu isimlerin de Rasim Ozan Kütahyalı ve Veyis Ateş olduğunu iddiaları yer aldı. Videonun yayınlanmasının ardından Rasim Ozan Kütahyalı sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

“TATİLE GİTTİM”

Kütahyalı paylaşımında, “Sedat Peker geçen hafta pazar günü Cüneyt Özdemir yayınında rekor kısalıkta olan 9 saniyelik canlı bağlantıma karşı, kendisi de bugünkü videosunda 9 saniye benim ismimi geçirmiş. Bahsi geçen otele tam 1 sene önce, bir arkadaşımın davetiyle, onun da ailesiyle beraber tatil yapmak için gittik. Organizasyonu o arkadaşım yaptı. SBK’nın misafiri değildim. SBK ile bir hukukum, alakam ve muhabbetim yok. Otelin adı da Paramount değil, başka bir isimdi” ifadelerini kullandı.



Bu Yazıya Tepki Ver