Türkiye’ye dönmeyeceğim!

peker3
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sedat Peker, 3’ncü bir video daha yayınladı. Peker’in hedefinde bu kez Berat Albayrak’ın kardeşi Serhat Albayrak vardı. Dubai’de bulunduğunu, Türkiye’ye dönmeyeceğini söyleyen Peker, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ailesi hakkında hakaretler ettiği için Feyzi İşbaşaran’ı karakolda avukatına darp ettirdiğini açıkladı.  Peker, videosunda başlık olarak “Derin Devletçiler, Pelikancılar; Bir Tripoda, Bir Kameraya Yenileceksiniz” ifadelerine yer verdi.

“KEMİKLERİNİ KIRDIRDIM”

“Turkuvaz grubunda Serhat Albayrak, Berat Albayrak beyin abisi. Esas tehlikeli beyin hep o derler.” diyen Peker, “Senin yengene, yengenin annesine, Cumhurbaşkanımızın eşine küfür etti diye ben milletvekilinin devletin karakolunda kemiklerini kırdırdım. Yetmedi mahkemeye çıkarken biraz daha kırdırdım. Pişman değilim.” diyen Peker, “Karıya, kıza, anaya kötü laf olmaz” ifadelerini kullandı.

“HAYAT DOLU KIZ NASIL ÖLÜR?”

Yeldana Kaharman’ın ölümüyle ilgili ortaya attığı iddialar üzerine Jandarma Genel Komutanlığı’nın açıklamasına da yanıt veren Peker, “Ömrüm devletin içerisinde geçti. Amacım asla devleti kötülemek değil. O günü şöyle bir hikayeyle canlandıralım: Rahmetli kızcağız (Yeldana Kaharman’dan bahsediyor) Jandarma’ya gidiyor, ‘Tolga Ağar’a röportaj yapmaya gittim, bana tecavüzde bulundu’ diyor. ‘Hanımefendi şikayetinizi aldık, siz doktora gidip konuyla ilgili yarın bir rapor alın’ (Jandarmanın cevabı). Ertesi gün 18 yaşındaki kız öldü, kendiliğinden! Cıvıl cıvıl, hayat dolu kız nasıl ölür?” diye konuştu.

BARIŞ AKADEMİSYENLERİNE ÇAĞRI



“Ben barış akademisyenleri için ne dediysem kesmeden vereceksiniz” diyen Peker “Bildiriyi okudum, baktım ‘ya bu bildiri resmen terör örgütünün olduğu bu ülkede, her yerde bombalar patlıyor, öyle bir zamanda yayınladılar ki benim okuduğumdan anladığım terör örgütlerin nefes kazandırmak için. Barış akademisyenliği diye anlamadım. Terör örgütlerine direkt destek anladım. Benden özür dilememi bekliyorlarsa o zaman bir açıklama yapacaklar. İki satır yazı yazsınlar. ‘Biz kardeşim terör örgütüne destek için bunu yazmadık’ O zaman nen normal özür de dilemeyeceğim ‘ya hayvanlık etmişiz hakkınızı helal edin’ diyeceğim. Dedim ki ‘eğer ki bir gün bizim devletimizi bu terör örgütleri yıkmayı başarırlarsa, polis işlemez olur, askeriye işlemez olursa bakkal Ahmet, kasap Recep bunlar topraklarını korumak refleksiyle mücadeleye başlar’ dedim. Ve ‘siz onlara destek olduğunuz için sizi bulurlar’ dedim. Sonuna da pimi çekilmiş bomba gibi olan o sözü ekledim. Kanlarınızla da ‘duş alacaklar veya alacağız’ dedim. Yine söylüyorum. Hangi terör örgütüne kim destek verirse versin aynı itikat üzerindeyim ancak bu yazımdan dolayı çocukları eşleri korkmuş olabilir. Onlardan da özür diliyorum.”

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ’DA MESAJ

Berat Albayrak’ın ağabeyi Serhan Albayrak’ın sahibi olduğu Turkuvaz Medya’ya bağlı ATV’de yayımlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide kendine gönderme yapıldığını da iddia eden Peker, “Tam ben videoyu yayınladıktan sonra diziye bir karakter girdi. Adı Peker. Şoförlük yapıyor. Bir şey söylüyor, oradan diyorlar ki ‘Boş ver sen Peker’i. O hep böyle, boş konuşur’. Oktay Kaynarca benim çocukluk arkadaşım. Onu aradım, anlattım. Yapımcıyla konuştu. Bana döndü ‘Öyle şey mi olur, tesadüf olmuş’ dedi. Ben mal mıyım? Çocuk muyum? Dizide karakter için ‘Peker de boş konuşmazmış’ dedirtilmesini istedim. Onu yapamayacaklarını, diziden çıkarabileceklerini söyledi” diye konuştu.

FAS’A PEKER KARŞILIĞI İHA İDDİASI

Kendisini Türkiye’ye getirilmesinin karşılığında Fas’a İHA hibe edildiğini iddia eden Peker, “Allah’tan Fas Kralı namuslu adam. Babasından gelen bir geleneği varmış, kendisine teslim olan kimseyi vermezmiş. Suudi Arabistan’dan gelenleri de vermiyormuş” dedi.

Kendisinin kaçırılmak istendiğini belirten Peker, “Beni kaçırmak için gelen arkadaşlara bir sözüm var: Beni öldürsünler. Bak yemin ediyorum. Ben bilemem bunlar devlet görevlisi midir suikastçi midir nedir, kendimi korurum. Canım yanar bir devlet görevlisiyle çatışmada ölürsem, öldürülürsem. Yapmayın” dedi.

“ERDOĞAN” MESAJI

Kendisiyle ilgili soruşturma üzerine AK Parti kadrolarına da seslenen Peker, “Siz Türk-İslam davasına inanan gençlerin abisini çaldınız. Tayyip Erdoğan’la herkesin arasına mesafe koydunuz. Ona ayrı bir Türkiye anlattınız. Oysa gerçek Türkiye bu değil. Atadığınız kadrolar, bence en tehlikeli olanlar onlar. İnsanların içini kan doldurdunuz. Sayın Cumhurbaşkanına olan sevgilerinden susuyorlar ve susacaklar. Ben cezaevinde yatarken, Sayın cumhurbaşkanımız başbakan olduğu dönemde ben ona ‘Bir gün Türk-İslam birliği kurulacak’ diye dua ediyordum. Biz bu itikat üzereyiz. Siz, ‘kral dairelerinde alemlere akalım’. Siz Pelikancılar, derin devletimizin başıyla iş tuttuğunuz için yenileceksiniz” dedi.

Bu Yazıya Tepki Ver