Peker’e inananlar inanmayanların iki katı çıktı

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Raporu için İstanbul Ekonomi Araştırma, Türkiye çapında Sedat Peker videolarıyla ilgili anket yaptı. “Sizce derin devlet var mı?” sorusuna katılımcıların %57’si “Evet”, %23 “Hayır” yanıtını verdi.

Toplumun %38’i Peker’in videolarını izlememiş, ilgilenmiyor veya bu konu hakkında herhangi bir fikri yok. Videoları izleyenler arasında önemli bir kesim (%24) Peker’in anlattıklarını önemli ve doğru bulurken, bunun yarısı oranda katılımcı (%12) videoları izledikleri halde iddiaları inandırıcı bulmadığını ifade etti.

Katılımcıların %15’i ise videoları izlediğini ancak iddiaların doğru veya yanlış olduğunu bilmediklerini belirtti. n Hükümete ve devlete saldırıyor.

Türkiye’yi karıştırma planlarının bir parçasıdır n Fetullahçıdır, CIA’ivn kuklasıdır, bu yüzden Araplar tarafından korunuyor n Narkotik suçludur.

Uyuşturucu kullanmakta, sarhoş gezmektedir , Samimi değil, şantajcı.

Nabza göre şerbet veriyor ve içten pazarlıklı n Kurgusal “anti-kahramanlara” benzetenler (John Wick, Ramiz Dayı, Deli Yürek, vb…) n İdeolojik destek verenler ve sloganlar yazanlar (“bir umuttur yaşamak”, “devler gelir devler gider…”) n Baba-kız ilişkisi ve aile müessesesinin mahremiyeti bağlamında haklı görüp destek verenler.



Bu Yazıya Tepki Ver