Pereira eleştiriliyor

fenerbahçe üzüntü
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tecrübeli hoca saha içine müdahaleleri ve skor anlamında sorun olmasına rağmen Valencia’yı kesmesi eleştiriliyor. Oyuncular saha içinde sürekli yer değiştirdikleri için takımın dengesinin bozulduğu da belirtiliyor

Avrupa’da dökülen, ligde de son iki maçından mağlubiyetle ayrılıp zirve yarışında yara alan Fenerbahçe’de oklar Teknik Direktör Pereira’ya çevrildi. Camia, Portekizli hocanın kadro tercihlerini, oyun sistemi konusundaki ısrarını ve oyun içindeki müdahalelerini eleştiriyor.

OYUNA GEÇ ALDI

Alanya yenilgisi sonrasında, skor anlamında sıkıntı yaşayan Kanarya’da, takımın en formda ismi Valencia’nın yedek soyundurulması ve oyuna geç alınması en çok tartışılan konu durumunda. Sarı-lacivertlilerde Pereira’nın hem oyuna geç müdahale ettiği hem de değişiklikleriyle takımın dengesini bozduğu da belirtiliyor. İdeal kadronun bulunamaması ile birlikte futbolcuların oyun içinde sürekli yer değiştirmesi de eleştirilen maddelerden. Orta alanın solunda maça başlayan Ferdi sağ kanatta, sol stoper oynayan Novak orta alanın solunda, ön liberoda görev alan Gustavo merkez stoperde, defansın göbeğindeki Szalai ise sol stoperde maçı tamamladı.

Bu Yazıya Tepki Ver