Prens delilerden utanıyormuş

prens harry
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Prens Harry, “Aileler, sevdiklerinin zihinsel sağlık sorunları olduğunda utanıyorlar” dedi. Bu sözler üzerine akıllara direkt “Kraliyet ailesindeki deli kim?” sorusu geldi.

Oprah Winfrey ile birlikte Apple TV’de yayınlanan The Me You Can’t See programını yapan Prens Harry, İngiliz Kraliyet Ailesi’nde delilerin bulunduğunu iddia etti. Prens, sevdiklerinin zihinsel sağlık sorunları olduğunda ailelerin ‘utanç’ hissettiklerini söyledi. Harry, “İnsanlar acı çektiğinde veya mücadele ettiğinde, hepimizin bunu örtbas etmede inanılmaz derecede iyi olduğunu biliyoruz” dedi. Yakın aile üyelerinden birinin zihinsel sağlık sorunu olduğunu öğrenmenin etkilerini anlatan Prens Harry’nin ailedeki deliler ile ilgili sözleri üzerine akıllara “Kraliyet ailesindeki deli kim?” sorusu geldi.

Nasıl gelip bunu bana anlatmadın
Harry, Oprah ile yaptığı programda ailedeki delilik ile ilgili şunları söyledi: “Ebeveynler ve kardeşler olarak hissettiğimiz bir utanç unsuru var. Çünkü biz ‘Nasıl görmedik? Nasıl bilmiyorduk? Nasıl bana gelip bunu benimle paylaşacak kadar rahat hissetmedin?’ diye kendimize soruyoruz.”

Örtbas etmekte inanılmaz iyiyiz
Prens, “Hepimiz biliyoruz ki, insanlar acı çektiğinde veya mücadele ettiğinde, bunu örtbas etmekte inanılmaz derecede iyiyiz. Acı çekmenin hayatın bir parçası olduğunu kabul etmeye istekli olduğumuz bir toplumda yaşıyoruz” diye konuştu.

Bu Yazıya Tepki Ver