Promosyoncular stok hazırlığına başladı, gözler seçimde !

akparti seçmeni akp seçmen kalabalık miting
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PROMOTÜRK Başkanı Mehmet Yücetürk, yeni partilerin de etkisiyle seçim harcamalarının önceki seçime göre yüzde 20-25 civarında artacağını vurguladı. Yücetürk ayrıca, siyasi partiler arasında son dönemde çikolata, kahve ve çayın çok popüler olduğunu kaydetti.

Türkiye gazetesinden Önder Çelik’in haberine göre, promosyon sektörünün Türkiye’deki hacminin 5 milyar dolar olduğuna işaret eden Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği (PROMOTÜRK) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yücetürk, sektörün geçen yıl 80 civarında ülkeye 300 milyon dolar ihracat gerçekleştirdiğini, bu yılki hedefin 500 milyon dolar, 2025 hedefinin ise 1 milyar dolar olduğunu söyledi.

İstihdama 600 bin kişilik katkı sağlayan sektörün 2023 seçimleri için hazırlığa şimdiden başladığına işaret eden Yücetürk “Biz şimdiden 2023 Haziran seçimlerine stok hazırlığımızı yapıyoruz” dedi.

Siyasi partilerin önümüzdeki seçimlerde 5 milyar TL harcama yapacaklarını anlatan Yücetürk, bir önceki seçime göre seçim harcamasının yüzde 20-25 civarında artacağını ifade etti; “Bu dönemde Memleket Partisi, Zafer Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve İyi Parti var. Partinin çokluğu harcamayı artıracak” dedi.

Bu Yazıya Tepki Ver