Provokasyona işaret etti

özhaseki
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, bazı illerde çıkan orman yangınlarına ilişkin, “Sosyal medyadan gördüğümüz, sanki provokasyon var gibi. Bir anda birkaç yerde başlayan orman yangınları da böyle bir şeye işaret ediyor” dedi.

Bir gazetecinin ülke genelindeki orman yangınlarıyla ilgili sorusu üzerine Özhaseki, yangınların nasıl çıktığıyla ilgili resmi açıklamaları takip ettiğini aktardı.

Özhaseki, “Sosyal medyadan gördüğümüz, sanki provokasyon var gibi. Bir anda birkaç yerde başlayan orman yangınları da böyle bir şeye işaret ediyor. Daha önce PKK’lıların ‘ateşin çocukları’ diyerek başlattıkları her tarafı yangına vermek gibi bir kampanyalarının olduğunu biliyoruz.” şeklinde konuştu.

Mehmet Özhaseki, insanın canına kıyanın, ağacın da canına kıyacağına vurgu yaparak, açıklamasını şöyle tamamladı:

“Çünkü onlarda vicdan yok, merhamet yok. Dışarının satılmış uşakları olarak bunları çok rahat yapabilirler. Asıl üzücü olan taraf bana göre, bütün bunlar karşısında hala sanki körleri, sağırları, dilsizleri oynuyoruz. Türkiye’nin belalı, sicilli düşmanları şu anda Türkiye’nin dışında yabancı ajanların verdiği zararlardan daha büyük tehlike saçan birkaç tane örgüt varken, bunlar karşısında dili tutulmuş şekilde sesini çıkarmayan veya hala onların siyasi uzantılarıyla hareket eden insanların olmaları. Evet birisi FETÖ, birisi IŞİD, birisi DHKP-C, birisi PKK ne yazık ki böyle belalar var.



Bu Yazıya Tepki Ver