Rakipsiz başkan

14sporkoc4
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ali Koç, tek aday olarak girdiği seçimden başkanlık koltuğundaki ikinci dönemini başlatarak ayrıldı

ALİ Koç, Ülker Stadı’nda gerçekleştirilen kongrenin ikinci gününde tek aday olarak girdiği seçimde geçerli oyların tamamını alarak yeniden Fenerbahçe Başkanı seçildi. Üç yıl önceki seçimde 20 yıllık Aziz Yıldırım dönemine son verip sarı-lacivertli kulübün 33. başkanı olan Koç, böylece ikinci dönemine başladı.

Koç’un yeni yönetimi:

Asil: Erol Bilecik, Burak Ç. Kızılhan, Ömer Temelli, Mehmet Dereli, Fethi Pekin, A. Sertaç Komsuoğlu, Simla Türker Bayazıt, Hüseyin Arslan, Esin Güral Argat, Nüket Küçükel Ezberci, Ahmet Ketenci, Alper Pirşen, Kemal Danabaş, Ruşen Çetin.

Yedek: Selma Altay Rodopman, Ömer Okan, Selahattin Baki, Bekir İrdem, İlker Dinçay, Özgür Özaktaç, Can Gebetaş.

KONGREDEN NOTLAR:



Vefa Küçük‘ten birlik çağrısı

GENEL Kurul Divan Başkanlığı’na seçilen Vefa Küçük, “Eski ve yeni başkanların heybelerindeki taşları dökerek bir barış, bir birleşim yaparak birleşik Fenerbahçe şeklinde hareket etmemiz lazım” sözleriyle Aziz Yıldırım ile Ali Koç’a birlik çağırısında bulundu. Küçük, iki başkanın cenazede dahi birbirlerine selam vermediğini belirtti ve kulüpten ihraç edilen üyelere bir genel af çıkarma çağrısında bulundu.

Oy birliğiyle tezahüratlı ibra

KONGREDE yönetim ve denetim kurulları, 2019 ile 2020 yıllarındaki faaliyetleri dolayısıyla oy birliğiyle ayrı ayrı ibra edildi. Oylamanın ardından tribünlerden “Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon” tezahüratları geldi. Kulübün 2021 yılı bütçesi ve borçlanma ihtiyacı da genel kurulcu kabul edildi.

‘Bedavacılar’ gerginliği

DİVAN Başkanı Vefa Küçük bazı kongre üyelerinin yıllık aidatın 50 liradan 500 liraya çıkarılması isteğini oya sundu ve bu talep kabul edildi. Oylama sırasında bir grup kongre üyesine, başka bir grup kongre üyesinin ‘Bedavacılar’ demesi üzerine tribünde tansiyon yükseldi. Başkan Ali Koç, tribüne giderek üyelerle konuştu ve gerginlik büyümeden önlendi.

Bu Yazıya Tepki Ver