Romantik Peker

sedat-peker5
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sedat Peker’in son yayınladığı video viral oldu. Peker’den bomba iddialar gelmeye devam ediyor. Konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

ROMANTİK PEKER

Videonun eşi ve kızlarıyla ilgili olan bölümünde Peker’in hissettirdiği romantizm dikkat çekti. Eşine aşık olduğu konuşması ve mimiklerinden belli olurken, kızlarının bu gidişle evde kalacağını vurguladığı bölüm de başka bir ayrıntıydı.

40 YAŞ ÜSTÜNE SALVOLAR

“40 yaş altındakilere sesleniyorum. Yaşlı köpeklere yeni numara öğretmek mümkün değildir. 40 yaş üstündekiler beynen bloke oluyorlar. Çocukluktan itibaren öğretilen korku onları öğrenilmiş çaresizliklere sürüklüyor. Vallahi onları masalarınıza bile oturtmayın.”

TÜRKLÜK HAKANIYDIM



“Kültür Bakanlığı’ndan Dünya Türklük Hakanı oldum. Kazakistan, Özbekistan milletvekilleri Hakanlık Kaftanı’nı Kültür Bakanlığı organizasyonunda giydim. Şimdi pis miyim?”

AZRAİLLE YANYANAYIM

“13 yaşından beri Azrail Aleyhisselam’la yanyana gezen adamım, sizden mi korkacağım. Tek kişilik orduyum. Bir kameraya, bir tripoda yenileceksiniz. Aklım tatile çıktı, zekam burada. Savaşta zeka bırakılmaz.”

 

Bu Yazıya Tepki Ver