Romantik ve gerilimli Türkiye

MANŞET-BOBYROTH
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerikalı ünlü yönetmen Bobby Roth, bir kez daha geldiği Türkiye’de çekilecek en güzel filmin romantik-gerilim türünde olacağını söyledi

KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı ile Bodrum Belediyesi ev sahipliğinde Bodrum’da düzenlenen Dünya Turizm Forumu, çok ünlü bir misafirini ağırladı. Daha önce de hem tatil hem de çeşitli projelere katılmak için Türkiye’ye gelen Amerikalı ünlü yönetmen ve yapımcı Bobby Roth, forumda dizilerin ve filmlerin turizme etkisini anlattı. Özellikle imza attığı iki dev yapım olan Lost ve Prison Break dizileriyle şöhretine şöhret katan Roth, “Böyle muhteşem bir yerde insanlarla bir araya gelmek çok güzel” şeklinde konuştu.

‘Sihirli bir ülke’

TÜRKİYE’YE olan sevgisini bir kez daha dile getiren başarılı yönetmen, ülkemiz hakkındaki ilginç bir düşüncesini ise şu sözleriyle paylaştı: “Türkiye’de bir film çekecek olsam filmin türü romantik gerilim olurdu. Bir kadın ve adamı bu sihirli yere getirip buranın etrafında hikayeyi kurarsınız. Bu karakterlerden birinin Amerikan, birinin Türk olmasını istiyorum. Böylelikle insanların iki kültür arasındaki benzerlikleri ve farklılıkları görme imkanı olurdu.”

Sanal dünyada çalışmak korkunç

Dünya Turizm Forumu’na gelen turizmcilere dizi için ayırdıkları bütçenin kendilerine getirisinin çok fazla olacağını ifade eden Roth, “Sanal dünya gerçek dünyamıza eşdeğer değil. Bütün yıl boyunca online olarak eğitmenlik, biraz da yönetmenlik yaptım. Fakat korkunç bir şeydi. Hiçbir şey yapmamaktan iyidir” açıklamasında da bulundu.



Bobby Roth, yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği birçok yapımla ses getirirken, özellikle tüm dünyada çok büyük ilgi gören Lost ve Prison Break dizilerine imza atmasıyla tanınıyor.

 

Bu Yazıya Tepki Ver