Rusya maçına çıkmayacağını açıklayan Polonya HÜKMEN GALİP !

futbol
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rusya’nın Ukrayna işgaline karşı Dünya Kupası play-off karşılaşmasında Rusya maçına çıkmayacağını açıklayan Polonya takımı HÜKMEN GALİP ilan edildi.

Uluslararası Futbol Federasyonu’nun (FIFA) sitesinde yapılan açıklamada, Polonya milli takımının otomatik olarak 2022 Dünya Kupası play-off finaline ulaştığı belirtildi.

Açıklamada, “28 Şubat 2022’de UEFA İcra Komitesi ile birlikte alınan, tüm Rus takımlarının bir sonraki duyuruya kadar FIFA ve UEFA müsabakalarına katılımını askıya alma kararının ardından FIFA Organizasyon Komitesi Bürosu, Polonya milli takımının 29 Mart 2022’de yapılması planlanan İsveç-Çekya maçının galibiyle play-off seri B finalinde karşılaşması yönünde karar aldı” ifadelerine yer verildi.

“Hiçbir şey olmuyormuş gibi davranamayız”

Polonya Milli Takımı, Rusya’nın Ukrayna işgaline karşı Dünya Kupası play-off karşılaşmasında Rusya maçına çıkmayacağını açıklamıştı. Takımın yıldızı Robert Lewandowski de, “Ukrayna’da silahlı saldırganlığın devam ettiği durumda, Rusya ile maç yapmayı hayal bile edemiyorum. Rus futbolcular ve taraftarlar, bundan sorumlu değil, evet ama hiçbir şey olmuyormuş gibi de davranamayız” açıklamasını yapmıştı.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir