“Sabırlı olun yeter”

Vitor Pereira
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakin bir futbol oynamaları gerektiğini vurgulayan Fenerbahçe Teknik Direktörü, Trabzonspor’un sahaya baskı altında çıkacağını, bunu avantaja çevirmeleri gerektiğini vurguladı.

Deplasmanda yarın Trabzonspor’la karşılaşacak olan Fenerbahçe’de Teknik Direktör Vitor Pereira bir yandan 11’ini şekillendirmeye çalışırken diğer taraftan da öğrencilerinin beynini yıkıyor. Altay, Kim, Szalai, Gustavo, Ferdi, Mesut ve Serdar Dursun’u 11’de görevlendirmeyi planlayan Portekizli hoca, diğer 5 forma için kararını vermedi. Pereira, sakin kalmayı başarmaları durumunda Trabzon’dan 3 puanla ayrılacaklarına inanıyor.

HATA YAPMAMALIYIZ

Oyuncularını sürekli olarak, “Önce maçı aklınızda kazanmalısınız” şeklinde seslenen tecrübeli teknik adam, “Gerginlik bize zarar verir. Rakibimizin üzerindeki baskıyı avantaja çevirmeliyiz. Rahat ve sakin olmalı, hem fiziksel hem mental olarak ayakta kalmalı, sabırlı oynamalıyız. Rakibimiz hızlı ataklarla gol arayacak. Bu nedenle atağa çıkışlarda hata yapmamalı, savunmada eksik yakalanmamalıyız” diye konuştu.

Bu Yazıya Tepki Ver