Safranbolu’da ikram isyanı !

safranbolu-izzet-ozer

Safranbolu gezisini sürdüren Gazeteci Ali Tarakcı’ya haber bu kez “ikram” ile geldi! Astat Lokumları’nın ortaklarından İzzet Özer, Belediye Başkanı ve Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı’nı, ziyaretçilere ikram verilmesini engellemek ve ikram veren esnafı yıldırmak için baskı politikası uygulamakla itham etti.

Gazeteci Ali Tarakcı’nın, işletme ortaklarından İzzet Özer ile sohbeti sırasında Tarakcı İzzet Özer’e ikramlarını sordu. Tarakcı’nın sorusu üzerine Özer, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı’nın sezon başlar başlamaz yıldırma politikası ile ceza üstüne ceza keserek bunu engellemeye çalıştıklarını iddia etti.

“SOSYAL MEDYA ETKİLİ OLDU”

Bu sene sosyal medyada oluşan tepki nedeniyle baskıya dayanamayıp zabıta denetimlerini ve para cezalarını geri çektiğini belirten Özer, diğer esnaflara karşı da benzer bir uygulamanın olduğunu ancak kendisinin “mimli” olduğunu ve daha fazla ceza kesildiğini belirtti.

“BU DA BİZİM KÜLTÜRÜMÜZ”

Belediye Başkanı’na seslenen İzzet Özer, “Bu bizim kültürümüzdür. Mardin’de badem, Şirince’de içki, Katamonu’da çekme helvası ikram ediliyor. Safranbolu’da da bu ikram kültürü devam edecek. Lütfen bizimle uğraşmasın” dedi.

İşte Özer’in sözleri