Sakatlıkların önüne geçmek istiyor

sergen yalçın
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ın hocası, kurmaylarından, idman programlarında değişiklikler yapmasını istedi. Bundan sonra ağrısı olan futbolcular riske edilmeyecek. Vodafone Park’ın zeminiyle ilgili çalışmalar da yapılıyor

BU sezon sık yaşanan sakatlıklar nedeniyle birçok kez kadro kurmakta zorlanan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, konuyla ilgili olarak kurmaylarıyla uzun süreli bir toplantı gerçekleştirdi. Deneyimli çalıştırıcı, sakatlıkların önüne geçmek için antrenman programlarının yenilenmesini istedi. Analiz ekibi, antrenman ve maç istatistikleriyle ilgili raporlar hazırladı. Teknik heyet, idman ve dinlenme programını bu verilere göre hazırlayacak.

SERGEN Yalçın, kurmaylarına, “Son haftalardaki sakatlıklar nedeniyle yaşadıklarımız ortada. Bu sıkıntı bitmeli” dedi. Artık sakatlık riski olan futbolcular dinlendirilecek. Yalçın, sağlık heyetiyle de sık sık görüşüyor. Vodafone Park’ın zeminiyle ilgili çalışmalar da sürüyor. Deplasmandaki Başakşehir maçının ardından zemin hazır hale gelecek. Bu süreçte çim köklerinin tamamen uzayacağı ve hibrit zeminin eski haline döneceği belirtildi.

Bu Yazıya Tepki Ver