Sakın sevmediğiniz işi yapmayın

politikaelvan
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile birlikte öğrenciler ile buluşan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, gençlere seslenirken, “Sevmediğiniz patronla bir gün durmayın. Sevmediğiniz işi yapmayın” ifadelerini kullandı

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, gençlere iş hayatına yönelik tavsiyelerde bulundu. Bir üniversitede öğrenciler ile buluşan Bakan Gül, “İşin en önemli noktası ülkemize, vatanımıza ve ailemize yararlı işler yapmaktır. Her şey kazanılır, kaybedilir ama arkadaşlık, iyilikler, kardeşlik hep kazanan yegâne şey olmuştur. Türkiye’yi sizler, daha da yukarılara taşıyacaksınız. Sakın ola sevmediğiniz mesleği yapmayın, sevmediğiniz patronla bir gün olsun durmayın. Hayatınızı kendi ilkeleriniz ve değerleriniz doğrultusunda yaşayın. Sonunda kazanan siz olursunuz” açıklamasını yaptı.

GELİŞMELERİ TAKİP EDİN

Bakan Elvan ise “Herkes bir gün mutlaka emeğinin karşılığını alacak. İlk aşamada karşınıza çıkan fırsatlar çok da birbiriyle uyumlu olmayabiliyor. Ama şundan emin olun; cesaretini kaybetmeyen, gözü pek, hayallerine ulaşmak için yılmadan çalışan ve asla pes etmeyenler, bunun misliyle mükafatını alıyor. Siz yeter ki kendinizi geliştirmekten vazgeçmeyin. Teknolojinin hızla geliştiği günümüz koşullarında sadece tek bir alanla sınırlı kalmanın yeterli olmayacağını düşünüyorum. Gelişmeleri takip etmenizde ve yabancı dilinizi geliştirmeniz de büyük katkı sunacaktır” ifadelerini kullandı.

Bu Yazıya Tepki Ver