Salih Kartal’a uçtu

salih-uçan
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Ahmet Nur Çebi, sezonun yıldız ismiyle Bodrum’da el sıkıştı.

Şampiyon Beşiktaş, transferde ilk bombasını patlattı. Siyah-beyazlılar, Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren 27 yaşındaki orta saha oyuncusuyla 3 yıllığına anlaştı.

Beşiktaş, şampiyon kadrosunu güçlendirme çalışmalarında atağa kalktı. Siyah-beyazlılar, daha önce prensipte anlaştığı Salih Uçan ile transferin detayları konusunda el sıkıştı. Başkan Ahmet Nur Çebi, tatilini yaptığı Bodrum Gündoğan’da yıldız oyuncuyla bizzat bir araya geldi ve taraflar kısa sürede şartlarda da mutlu sona ulaşıldı. Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren Salih, yıllık 8 milyon TL ve maçı başı 100 bin TL karşılığında 3 senelik sözleşmeyi kabul etti.

RESMİ AÇIKLAMA AN MESELESİ

Artık 27 yaşındaki oyuncunun Kartal olduğuna dair resmi açıklamanın en kısa sürede yapılması bekleniyor. Geçen sezon Alanya formasıyla ligde ve kupada çıktığı 39 maçta takımına 3 gol ve 7 asistle katkı sağlayan başarılı orta saha oyuncusu, ortaya koyduğu futbolla da transferin gözde ismi haline gelmişti. Avrupa’dan gelen teklilfleri reddeden Uçan, özellikle Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş formasını giymeyi sabırsızlıkla bekliyor.



Bu Yazıya Tepki Ver