Salonlarda binlerce çiçek açacak

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İBB tarafından düzenlenen kurslar 26 ilçede 47 ayrı spor salonunda yapılacak. 15 farklı branşta gerçekleştirilecek, 7-14 yaş grubundaki çocukların kayıt yaptırabileceği Yaz Spor Okulları ücretsiz olacak. Binlerce çocuğun katılacağı kurslar 27 Ağustos tarihine kadar devam edecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul’a kazandırılan okul spor salonları,  çocukları ağırlamaya yaz tatilinde de devam edecek. Şehrin 26 ilçesindeki 47 salon, ücretsiz Yaz Spor Okullarında binlerce çocuğa ev sahipliği yapacak. 15 farklı branşta spor eğitiminin verileceği okullarda çocuklar hem daha enerjik ve eğlenceli zaman geçirecekler hem de spor yeteneklerini keşfedecekler.  Yaz Spor Okulları’nda eğitim 21 Haziran’da başlayacak.

İŞİNİN UZMANLARI DERS VERECEK

Kurslar, okul bahçelerine yapılarak hem çocukların hem de yetişkinlerin yılın 365 günü spor yapabildiği spor salonlarında düzenlenecek. 7-14 yaş aralığındaki çocukların ağırlanacağı okullarda eğitimler 27 Ağustos’a kadar devam edecek. Beden eğitimi öğretmenleri, antrenörler ve uzmanlar tarafından verilecek spor eğitimleri için çocuklardan ücret talep edilmeyecek.

KAYITLAR ŞAHSEN YAPILACAK

İBB Okul Spor Salonları Yaz Spor Okulları için kayıt salonlara şahsen başvuru yoluyla yapılacak. Çocuklar hafta içi 09.00 ve 13.00 saatleri arasında kurs görecekler. Yaz Spor Okullarında verilecek spor eğitimleri şu branşlarda olacak:  Futsal, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Badminton, Masa Tenisi, Kort Tenisi, Karate, Taekwondo, Judo, Güreş, Boks, Atletizm, Cimnastik, Okçuluk.



Bu Yazıya Tepki Ver