Şampiyon Ligi de İstanbul’dan alındı

şampiyonlar ligi
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA, 29 Mayıs’ta İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanması planlanan Şampiyonlar Ligi finalinin Portekiz’e alındığını açıkladı.

Manchester City-Chelsea arasındaki final maçı, Portekiz’in Porto kentinde oynanacak. Dragao Stadı’na 6 bin taraftar da alınacak.

İki İngiliz takımının finali öncesinde İngiltere’nin Türkiye’yi seyahat protokolünde kırmızı listeye almasının ardından UEFA ve İngiliz hükûmeti arasında görüşmeler başlamıştı.

İngiliz vatandaşları, yeşil listede bulunan Portekiz’i karantina zorunluluğu olmadan ziyaret edebiliyor.

Kuzu kuzu gelmediler

TFF Başkanı Nihat Özdemir, “Kuzu kuzu gelip oynayacaklar. Her şeyimizle finale hazırız. Bütün tedbirler alınmış. UEFA ile görüşmelerimiz devam ediyor. Hiçbir şekilde başka yere alınması söz konusu olamaz. Bu maç inşallah 29 Mayıs’ta İstanbul’da oynanacak. Sağlık, güvenlik, ulaşım her türlü tedbirler alınmış, planlanmış durumda. İki tane İngiliz takımının tarihi bir finali olacak. Manchester City aynı zamanda İngiltere’nin şampiyonu, Chelsea de önemli bir takım. Real Madrid gibi bir dünya devini yenerek finale kaldılar. Sportif anlamda çok güzel bir maç izlettirecekler. Seyircili maç olacağı için. Dünya uzun süredir böyle bir tabloyu özlemişti. Stadımız çok güzel. Zemini olsun, giriş çıkış, bütün şartlar tamamen sağlık kurullarına uygun şekilde planlanmış durumda. Her türlü tedbiri aldık” diye konuşmuştu.



Bu Yazıya Tepki Ver