Şampiyonluk turu hastanede bitti

kaza
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF 2. Lig Play-Off finalinde Sakaryaspor’u 4-0 mağlup ederek TFF 1.Lg’e yükselen Kocaelispor’un kazazede oyuncularından Benhur ilk tedavisinin ardından taburcu edildi. Bahrican Avcı kontrol amaçlı geceyi hastanede geçirdi.

ZAFER turunda görünmez kaza… TFF 2. Lig Play-Off final maçında Sakaryaspor’u 4-0 yenen Kocaelispor, 1. Lig’e yükseldi. İstanbul’da Olimpiyat Stadı’nda oynanan finalden sonra Yeşil-Siyahlı Körfez ekibi İzmit’e dönerek üstü açık otobüsle Körfez ilçesinden başlayarak şampiyonluk turuna çıktı. Uzun araç konvoylarının eşlik ettiği tur sırasında İzmit’te seyir halinde ilerleyen Kocaelispor otobüsünden düşen Benhur Keser ve Bahrican Avcı isimli futbolcular yaralandı.

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜLER

Yaralılardan Benhur Keser, Kocaeli Devlet Hastanesine, Bahrican ise özel bir hastane kaldırıldı. Kaza sonrası durumu iyi olan Benhur taburcu edilirken, Bahrican Avcı’nın ise hastanede tedbir amaçlı tedavi altına alındığı öğrenildi. Olay hakkında Kocaelispor’dan yapılan açıklamada, “Oyuncumuz Bahri Can Avcı, şampiyonluk turu atarken talihsiz şekilde üstü açık otobüsten düşmüştür. Gerekli müdahale anında yapılmış, oyuncumuz kontrol amaçlı olarak hastaneye kaldırılmıştır. Oyuncumuzun sağlık durumu gayet iyidir. Geçmiş olsun Bahri Can Avcı” ifadelerine yer verildi.

EĞİLİN DİYE BAĞIRDIK

Tur esnasında olay yerinde olan gazeteci Hakan Süer şunları söyledi: “Biz de otobüsteydik. Yaklaşık 40-50 kişi vardı. Hep birlikte eğilin diye bağırdık ama çok yüksek ses olduğu için ne yazık ki otobüs şoförü duymadı. Çok fazla kalabalık vardı. Ambulansın orada olması ise büyük şans.” Öte yandan Kocaelispor taraftarları, kentin birçok noktasında kalabalıklar halinde kutlama yaptı. Polis ekipleri kısıtlamaların aşılmaması için kutlamaların yapıldığı meydanlarda güvenlik önlemleri aldı.



 

Bu Yazıya Tepki Ver