“Sanki karşısında hizmetçisi var”

bülent ersoy mustafa keser

Bülent Ersoy ile ile birlikte sundukları ‘Benzemez Kimse Bize’ programı sadece iki bölümde yayından kaldırılan Mustafa Keser, Instagram’da yayınladığı mesajda partnerine “yersiz kapris” suçlamasında bulundu. ‘Olay yaratacak açıklamalarım olacak’ diyen 76 yaşındaki sanatçı, yaşananların perde arkasını Youtube kanalında anlattı

Mustafa keser, Yotube kanalında şu açıklamalara yer verdi. “Ben Bülent Ersoy ile sahnede hiç çalışmadım ama tabi huyunu, suyunu, sahnede neler yapıyor oradan buradan müzisyenlerden duyarız hep… Teklif bana yapımcı Polat Yağcı kardeşim tarafından geldiğinde ben pek sıcak bakmadım. ‘Polatcığım biz yapamayız’ dedim. İnsani yapımız bir değil, ahlaki yapımız bir değil… ‘Abi bu çok iyi olacak’ dedi. İçimde endişeler olmasına rağmen kabul ettim. Elimden geldiğince programı yürütmeye çalıştım, onun açıklarını kapatmaya çalıştım.

‘İşime hiç geç gelmedim’

Ben 56 yıllık sanat hayatımda işime 56 saniye geç kalmadım. 14.00’te yapılacak çekim için 13.30’da oradaydım. Bekle ki zat-ı muhterem gelecek! Saat 16.00’da çıktı geldi. Bu nedir? Saygı yok. Bir makyaja girdi, 4 saat. Kuliste çektim kenara bunu “Bizimle 100 kişi çalışıyor, 4’le çarpsan 400 kişinin ekmek yemesine vesile olmuşuz. Yerli yersiz kaprisler yapma dedim. Sen de şarkılarını söyle, adam gibi işimizi yapalım gidelim. Ben senden yaşça büyüğüm, Müsaade et ben sunayım” dedim. “Tamam” dedi. İlk programda o kadar toz kalkmadı ama ikinci programda karşısında sanki hizmetçisi var, marabası var gibi muamele etti bana. Bana oradan ‘Keserrrr’ diye bağırıyor. Kimsin sen? Ben bu üsluptan rahatsız olduğum için bakmadım. Bir de ‘Keser’i çağırdım bakmadı’ diyor. Keser senin babanı uşağı mı? Vokallere uyamıyor. Bu aksaklıklarda ne kanal yönetiminin ne Polat’ın bir dahili yok.”