Şans eseri hayattayım

manset 1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

43 yaşındaki Gönül Ayvacıoğlu, ”Eski eşim Kader Kocayemiş, 2018’de de beni vurdu. Korkudan şikayet edemedim. Kezzap ile beni yakacaktı. Tesadüf eseri görmedi. Bu kez 4 kurşunu ayağıma sıktı. Yerde göğsümü hedef aldı ama silahı tutukluk yaptı” dedi

Avcılar’da boşandığı eşi Kader Kocayemiş tarafından sokak ortasında bacağından 4 kurşunla vurularak yaralanan Gönül Ayvacıoğlu, hastaneden taburcu oldu. Evine geçtikten sonra başından geçenleri anlatan Ayvacıoğlu, “Çok yakından ateş etti, sonra patır patır saymaya başladı. Yere düştüm, ‘vurdun vuracağın kadar’ dedim poşetle vurmaya başladım. Sonra göğsümü hedef alınca silahı tutukluk yaptı, vuramadı. Şans eseri ayaktayım” dedi.

REÇEL YÜZÜNDEN DÖVDÜ

Eski eşi ile daha önce yaşadıklarını da anlatan 43 yaşındaki kadın şunları söyledi: ”Bana çok kötülük yaptı. Reçelin içine ekmek kırıntısı düştü diye kadın dövülür mü? Beni dövdü. Boşandıktan sonra başka biriyle evleneceğim dedim. Önce evleneceğim kişiyi sonra beni vurdu. Korktum, şikayet edemedim. Esenyurt’a taşındım. Beni orada da buldu. Bir bidon kezzap vardı elinde. Arkasından gördüm, o beni görmedi. Görseydi yakacaktı.”

Bu Yazıya Tepki Ver