Sarayda kavga çıktı!

0VV0KwJQ-kWmcengizTM2t9JNrUw
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Başkanı “Biz düşmanız, sen nasıl teknik direktörlük yapacaksın? İstifa etmeliydi. Onunla devam etmeyi düşünmüyorum” dedi. Seçim öncesi ipler gerildi

Başkan Mustafa Cengiz’in birçok konuda düzenlediği basın toplantısına, Fatih Terim ile ilgili sözleri damga vurdu. Cimbom’un patronunun sözleri, sarı-kırmızılı camiada bomba etkisi yarattı:

– Hocamız konuşurken beni buz gibi etti. ‘İçerideki ve dışarıdaki düşmanlar’ dedi. Beni kastetti, aptal olmak lazım anlamamak için. Biz düşmanız. Sen nasıl teknik direktörlük yapacaksın? Biz Brütüs mü oluyoruz? O anda istifa etmeliydi. Ona o yakışırdı.

– Fatih hocadan bunu hiç beklemedik. Var olasın hocam. Tekrar kemoterapiye başladım. Bir kere geçmiş olsuna gelmedin. Oğlumu arayıp ‘Onun için oynayacağız’ demiş, 8 kere yenildiler. Biz düşmansak, onun bu yönetimle işi yok.

– Yönetim, genel kurulun seçtiği irade. Ey Terim, sen genel kurula hakaret ediyorsun! Sen bizi sadece genel kurula havale edebilirsin. Senin başka yetkin yok! Onursal başkan olarak konuşuyor.

– Ben olduğum sürece asla sözleşme yapmam. Ayın 1’i itibariyle Fatih Hoca ile devam etmeyi düşünmüyorum. Çünkü ben düşmanıyım. Bir şartım var, çıkar özür diler, oturup o zaman konuşuruz.



 

Bu Yazıya Tepki Ver